+389 02 3163 740pekoskopje@mt.net.mk
“СО ЧЕВЛИТЕ НА ПЕКО, ЧЕКОРЕТЕ МЕКО”
Бренд за Сите Генерации

Категории

Rushermix-678031-20-A-KATALOG

Машки

Rushermix-678031-20-A-KATALOG

Детски

Rushermix-678031-20-A-KATALOG

Женски

Rushermix-678031-20-A-KATALOG

Ташни

Кратко Инфо

ПЕКО ДД Тржич е една од водечките фирми од чевларската индустрија како во Република Словенија така и на просторот на Поранашна Југославија  и  Европа. Претставува една  од малкубројните фирми од поранешна Југославија која опстојува до денес.

Ексклузивен застапник

Следете на Facebook
Newsletter
Бидете во тек со сите новости и попусти. Впишете го вашиот e-Mail и бидете информирани Веднаш !
Контакт
Name*
E-mail*
− 1 = 2
clear form
© Copyright 2013 www.peko.com.mk | powered by Mak Web Design
Menu