15/11/2016

Обувки со заштитна мембрана – зошто ни се потребни за претстоечката сезона?

Непропустливи, топли и удобни обувки се она што на секого од нас му е потребно за време на студено, врнежливо и ветровито време. Зошто зашитната мембрана […]
03/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје!

Изненадување од ПЕКО и Стопанска Банка АД – Скопје! Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Стопанска Банка […]
03/11/2017

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје!

Изненадување од ПЕКО и Комерцијална Банка АД – Скопје! Добивате -10% попуст на целата колекција со секое плаќање со кредитна или дебитна картичка од Комерцијална Банка […]
15/11/2017

Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември.

Акцијата со 10% попуст во ПЕКО продолжува до 26 ноември. На Ваше барање, ја продолжуваме акцијата на Комерцијална банка и ПЕКО! Попустот од 10% за секое […]