Врвни брендови

Најпознатите брендови од светот се застапени на нашите полици

Долгогодишна традиција

Од шеесетите години на минатиот век го нудиме најдоброто на пазарот

Проверен квалитет

ПЕКО ДД Тржич е една од водечките компании од чевларската индустрија во Европа

Верни купувачи

Нашите потрошувачи се наша гаранција, а нивното задоволство наша најголема гордост

Новости

Совети

Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба

Peko

Оваа веб продавница користи колачиња

peko.com.mk користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.