Реновирана продавницата Peko I ул.Македонија 23 1000 – Скопје





Долгогодишната традиција продолжува во нов, современ, атрактивен амбиент…разгледајте како си поминавме, Ве очекуваме!

Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба

Оваа веб продавница користи колачиња

peko.com.mk користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.