Како да ги негуваш чевлите?

Како да ги негуваш чевлите?

За да го сочуваме квалитетниот материјал од кои што се изработени чевлите , потребно е редовно да ги негувате со соодветна козметика. Покрај чистото одржување на чевлите, потребно е и истите правилно да се собуваат и обуваат како не би се оштетиле и не би ја изгубиле формата. Погледни повеќе
Обувки со заштитна мембрана – зошто ни се потребни за претстоечката сезона?

Обувки со заштитна мембрана – зошто ни се потребни за претстоечката сезона?

Непропустливи, топли и удобни обувки се она што на секого од нас му е потребно за време на студено, врнежливо и ветровито време. Погледни повеќе
Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба

Оваа веб продавница користи колачиња

peko.com.mk користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.