Planika величини
Planika величини
FR EU
3- 36½
4 37
4- 37½
5 38
5- 38½
6 39
6- 39½
7 40
7- 41
8 42
8- 42½
9 43
9- 43½
10 44
10- 44½
11 45
11- 45½
12 46
12- 46½
13 47
13- 47½
14 48
Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба