Пеко 1 – Скопје

Ул. Македонија 23, 1000 Скопје
+389 (0)2 3166 174
+389 (0) 72 268 041
peko1@t.mk

ББГШус франшизна продавница – Скопје

Ул. Салих Арсим бр.12 Стара Чаршија, 1000 Скопје
+389 (0)77 723 810
bbgskopje@hotmail.com

ПЕКО 3 – Скопје

ГТЦ Кеј 13-ти Ноември бб, 1000 Скопје
+389 (0)2 3215 135
+389 (0) 72 268 043
peko3@t.mk

ПЕКО 4 – Скопје

Ул. Љубљанска бр.4 - Скопје
+389 (0)2 3052 227
+389 (0) 71 209 263
pekocitymall@t.mk

ПЕКО Битола

 Ул. Маршал Тито бр. 59, 7000 Битола
+389 (0)47 232 330
+389 (0)72 268 047
peko5@t.mk

ПЕКО Куманово

 Ул. Маршал Тито бр.1-1 приземје, 1300 Куманово
+389 (0)31 426 918
+389 (0)72 268 046
peko6@t.mk

ПЕКО Струмица

Ул. Благој Јанков Мучето бр.11, 2400 Струмица
+389 (0)34 322 905
+389 (0)72 268 048
peko8@t.mk

ПЕКО Тетово

Ул. Маршал Тито бр.86, 1200 Тетово
+389 (0)44 350 610
+389 (0)72 268 049
peko9@t.mk

ПЕКО Прилеп

Ул. Маршал Тито ББ (Стара Градска Кафеана), 7500 Прилеп
+389 (0)48 400 141
+389 (0)70 334 660
peko10@t.mk

ПЕКО Штип

Ул. Кирил и Методи бб, 2000 Штип
+389 (0)32 389 642
+389 (0)72 268 039
pekostip@t.mk

ДИМАКО Скопје – франшизна пр.

Бул. Јане Сандански, ТЦ Бисер, лок 38, 1000 Скопје
+389 (0)2 2451 744
dimako1@t.mk

ПЕКО Гостивар – франшизна пр.

Ул. Гоце Делчев бр.14, 1230 Гостивар
+389 (0)42 522 667
+389 (0)78 435 007
tsilanovski@yahoo.com

ПЕКО Велес

Ул. Маршал Тито бр.23, 1400 Велес
+389 (0)43 227 365
+389 (0)72 268 037
peko4@t.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА

+389 02 3163 740

Посетете не на: ГТЦ Кеј 13ти Ноември 2/7 1000 Скопје Македонија
Пишете ни на: pekoskopje@t.mk

Имате било какви прашања? Испратете ни порака

Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба

Оваа веб продавница користи колачиња

peko.com.mk користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.