Пролетни обувки за храбри детски чекори

Пролетни обувки за храбри детски чекори

Како што деновите стануваат подолги и цвеќиња расцветуваат насекаде, надвор веќе го чуствуваме детскиот џагор. За најмалите да уживаат најмногу што можат во убавините што ги носи оваа пролет, потребни се правилни обувки на ногата. Погледни повеќе
Кои женски обувки ќе ја одбележат оваа пролет?

Кои женски обувки ќе ја одбележат оваа пролет?

Нашата омилена сезона, а веруваме и ваша е на самиот праг. Подолгите, потоплите и посончевите денови се само мал дел од причините поради кои сите ние ја обожаваме пролетта. Време е да ги спакуваме чизмите и зимските обувки, и да ослободиме простор за омилените пролетни обувки. Погледни повеќе
Топ 5 машки модели на чевли кои одговараат со секоја бизнис комбинација

Топ 5 машки модели на чевли кои одговараат со секоја бизнис комбинација

Секојдневните работни обврски, бараат идеални, модерни а воедно и различни бизнис комбинации. Но, не може да се негира фактот дека чевлите имаат огромно влијание врз целокупниот изглед. Секој модерен човек се обидува да купи висококвалитетни и стилски чевли. Па, како и покрај големиот избор на квалитетни обувки, да го направите правилниот избор за следните бизнис комбинации? Погледни повеќе
Совети за одржување на вашите чевли за време на зимските месеци

Совети за одржување на вашите чевли за време на зимските месеци

За време на зимските месеци чевлите кои ги носиме се изложени на екстремни климатски услови. За да го заштитиме квалитетниот материјал на самите обувки во зимскиот период, потребно е да посветиме поголемо внимание во поглед на нега кон самите обувки. Погледни повеќе
Производот е додаден во желботеката
Производот е додаден за споредба